• photo5edit

  • photo3edit

  • photo2edit

Kinderpraktijk Wijchen stopt met psychodiagnostiek

Written by Karin. Posted in Blog

Deze email is vandaag naar mijn cliënten gestuurd. Hierin wordt duidelijk dat ik per 1 augustus 2016 geen nieuwe cliënten meer aanneem.

 

Beste ouder/verzorger,

Eén of meerdere van jouw kinderen is door mij binnen Kinderpraktijk Wijchen of Samen voor Zorg onderzocht. Afgelopen jaren heb ik met veel plezier kinderen getest binnen mijn praktijk.
Echter, ik wil me verder ontwikkelen in het coachen en onderwijzen van ouders, leerkrachten en andere praktijkvoerders in hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit. Niet alleen in Nederland maar ook op international niveau. Afgelopen jaar heb ik gemerkt dat ik niet beide kan blijven doen. Ik heb een keuze moeten maken.
Per 1 januari 2017 stop ik definitief met diagnostiek. De komende 6 maanden heb ik de gelegenheid om al mijn lopende afspraken na te komen en om tegemoet te komen aan de ouders die me hebben gevraagd ze op de hoogte te houden.
Ik heb het namelijk hier en daar al laten vallen dat ik wilde stoppen. De meeste ouders die het hoorden, lieten me weten dat ze graag op de hoogte werden gehouden zodat ze hun andere kinderen bij mij konden laten testen. Per 1 augustus 2016 neem ik geen nieuwe cliënten aan.
Dus, bij deze heb ik het volgende aanbod. Is je kind bij mij getest:
– Dan kan je nog tot 1 januari 2017 jouw andere kinderen bij mij laten testen.
– Dan kan je nog tot 1 januari 2017 anderen naar mij doorverwijzen (dan moeten ze wel expliciet vermelden dat ze via jou komen!).
Onderzoek, verslaglegging en nabesprekingen zijn intensieve bezigheden. Hierdoor heb ik voor de komende 6 maanden alleen de volgende opties en tarieven:
Adviesgesprek (1½ -2 uur)      €195
(Her-test) intelligentieonderzoek met scoreblad (SON of WISC)      €350
Intelligentieonderzoek met verslag (SON of WISC)      €550
Executieve functies en concentratie (alleen aanvullend aan een intelligentietest, didactisch onderzoek of sociaal-emotionele onderzoek)      €500
Schoolobservatie (2 uur) inclusief verslag en nabespreking      €600
Schoolconsult (1 uur)      €250
Reiskosten (binnen een omtrek van 20 km rondom Wijchen worden geen reiskosten in rekening gebracht)      €0,30 per   km
Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Warme groeten,
Karin Monster-Peters
Share Button

Trackback van jouw site.

© Kinderpraktijk Wijchen oktober 2012 Design door: Thomas Vink Webdesign