• photo5edit

  • photo3edit

  • photo2edit

BINNEN TWEE UUR IS ALLES DUIDELIJK…

Written by Karin. Posted in Referenties

Als ik iemand kan aanraden is dat Karin Monster-Peter wel. Alle twijfels, zoeken naar de juiste diagnose, iemand die je hoort en begrijpt, het proberen om school mee te krijgen met onderzoeken en hen duidelijk maken waarom je twijfels hebt bij de cito uitslagen, neemt zij in een paar uur van je weg! Ik werd door een kennis doorverwezen naar Karin, omdat hij vond dat mijn jongste dochter veel weg had van zijn zoon en ik klaagde over haar school. Ik voelde me niet gehoord, want ik wist zelf dondersgoed dat mijn dochter intelligent is, maar ze scoorde ver onder het gemiddelde. Volgens school zouden ze een hoog begaafd kind echt wel herkennen, mijn kind was gewoon niet zo slim……. tja, dan ga je (helaas) toch twijfelen aan je eigen inschatting….  Na een tijd heb ik de stap genomen en heb ik een afspraak gemaakt met Karin, wat een fijn contact hadden we gelijk al aan de telefoon. Ineens was het zo helder en duidelijk waarom ik naar haar toe moest met mijn dochter. Na anderhalf uur rijden kwamen we aan bij haar leuk ingerichte praktijk, ze stelde Madelief gelijk op haar gemak en ze liepen samen de kamer binnen om onderzoek te doen. Na twee uur kwam Madelief vrolijk naar buiten, ze had het echt leuk gehad! Uit de test bleek dat ze hoogbegaafd, beelddenkend en hooggevoelig is. Na een week ontving ik een heel duidelijk verslag, waarmee ik zo naar school kon. Ze waren er erg van onder de indruk, hadden nog niet eerder zo’n goede ‘handleiding’ ontvangen! Hierdoor was school ook om en ondanks dat ze niet ‘slecht’ genoeg scoorde bij de Cito is ze nu getest op Dyslexie, omdat de uitslagen niet kloppen met haar intelligentie. Ze blijkt dus ook dyslectisch. Nu wist ik het helemaal zeker; naar Karin gaan, is een goede keuze en zo heb ik mijn oudste dochter ook laten onderzoeken door Karin. En ook dit was weer erg interessant en ook dat verslag ligt bij school ter inzage.

Kortom; vertrouw op je gevoel en spreek af met Karin, leg je twijfels en zorgen bij haar neer ze weet er echt raad mee!

Sandra, moeder van 2 dochters.

Share Button

Trackback van jouw site.

© Kinderpraktijk Wijchen oktober 2012 Design door: Thomas Vink Webdesign