• photo5edit

 • photo3edit

 • photo2edit

Netwerk

Hieronder zie je  een overzicht van praktijken in het netwerk van Kinderpraktijk Wijchen.

 • Praktijk ViaMij:  Het feit dat ik Trudie van Megen ontmoet heb, heeft ervoor gezorgd dat ik de behandelingen en begeleidingen van kinderen kon loslaten. Ze zijn bij Trudie in goede handen! Ze heeft zoveel ervaring en kennis op zoveel gebieden…! Eén gesprek met haar…en dan weet je ook dat je goed zit!
 • Orthopedagogiek van Waarde: Barbara van der Waarde heeft ooit als studente haar diagnostiek stage bij mij gedaan. Inmiddels al jaren als zelfstandige orthopedagoge aan het werk. Nog steeds intuïtief en krachtig in haar diagnostiek van hoogbegaafde kinderen. Bij haar wordt uw kind gezien.
 • Ellen’s onderwijsbegeleiding: peuters en basisschoolkinderen die meer uitdaging of begeleiding nodig hebben kunnen bij Ellen van Buuren terecht!  Ellen is HBO pedagoog gespecialiseerd in hoogbegaafdheid.
 • Het Spelement:  Spel is de taal van kinderen en ik ken niemand die net zo graag speelt als zij dan Yvonne Steenhuis. Met passie en betrokkenheid zet zij zich om meer inzicht in de leefwereld van het kind te krijgen. Speltherapie is een kindertherapie voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar die niet goed in hun vel zitten.
 • LeerKrachtWijchen: ervaren Remedial Teachers Maria Bueters en Willie Janssen bieden een uitgebreid pakket in huiswerk- en studiebegeleiding, bijles, remedial teaching en brugklastraining.  Dit alles in een huiselijk sfeer met gegarandeerd kleine groepen en persoonlijke aandacht. Ze kunnen alles bieden voor basisschoolleerlingen. Voor middelbare scholieren is met betrekking tot bijles genoeg kennis in huis aanwezig voor de exacte vakken in de onderbouw en voor de talen tot en met de bovenbouw. Uniek in Wijchen is hun brugklastraining vanaf groep 7!
 • F1rst Class: Ay Lien van de Kraats verzorgt in de regio Wijchen verschillende soorten begeleiding voor middebare scholieren. U kunt denken aan reguliere huiswerkklas, intensieve huiswerkbegeleiding, bijles en examentraining. Door het hoge opleidingsniveau van de begeleiders kunnen ze middelbare scholieren binnen alle vakken hulp bieden. Intensieve huiswerkbegeleiding en bijles worden individueel verzorgd.
 • Studietheek Wijchen:  Middelbare scholieren in de regio Wijchen en Nijmegen kunnen bij Arno Heiming terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles. Als docent exacte vakken kan Arno zelf alle bijlessen in deze richting verzorgen. Voor bijlessen in andere vakken beschikt Arno over een netwerk ervaren docenten. Bijles worden individueel verzorgd. Huiswerkbegeleiding in groepen van maximaal 6 leerlingen.
 • Intensio: Ingrid Teulings begeleidt al jaren met veel passie en toewijding kinderen met ontwikkelingsproblemen door autisme volgens de ABA (toegepaste gedragsanalyse). Ingrid heeft in Wijchen een ontmoetingsplek voor jongeren met autisme gecreërd: de SOOSASS.
 • Muziekdorp: Oprichtster Corine Nieuwenhuijzen wil met haar Muziekdorp een waar dorp creëren waarin jong en oud zich kunnen vinden in de wereld van muziek. Muziek is voor iedereen en wordt bij Muziekdorp ook werkelijk toegankelijk voor allen. Muziektherapie is een onderdeel van Muziekdorp voor kinderen die hier baat bij kunnen hebben.
 • Weekendopvang Kanjers: Onder begeleiding van een ervaren Henriette van Schaick worden kinderen met autisme, ADHD en/of een verstandelijke beperking opgevangen. Kleinschalig, persoonlijk en betrokkenheid zijn kenmerken van Kanjers waardoor kinderen hier jarenlang mee willen draaien!
 • Praktijk voor Osteopathie Claudia Lai: Claudia is dé osteopaat voor Wijchen en omgeving. Uit persoonlijke ervaring met mijn gezin, familie en vrienden kan ik u zeggen dat u in goede handen bent als u last heeft van een verstoord evenwicht binnen het lichaam.
Share Button

© Kinderpraktijk Wijchen oktober 2012 Design door: Thomas Vink Webdesign