• photo5edit

  • photo3edit

  • photo2edit

Tarieven

Voor de door Kinderpraktijk Wijchen geleverde diensten gelden per 15 juni 2016 de tarieven zoals hieronder zijn aangegeven. Deze tarieven zijn inclusief betrokken en persoonlijk advies!

Tevens omvatten deze tarieven  de tijd die gestoken wordt in kortdurende mail en telefooncontacten (max. 30 minuten) met betrokkenen en voorbereiding.

Adviesgesprek (1½ -2 uur)       €195
(Her-test) intelligentieonderzoek met scoreblad (SON of WISC)*       €350
Intelligentieonderzoek met verslag (SON of WISC)        €550
Executieve functies en concentratie (alleen aanvullend aan een intelligentietest, didactisch onderzoek of sociaal-emotionele onderzoek)       €500
Schoolobservatie (2 uur) inclusief verslag en nabespreking       €600
Schoolconsult**(1 uur)       €250
Reiskosten*** (binnen een omtrek van 20 km rondom Wijchen worden geen reiskosten in rekening gebracht)       €0,30 per   km

Mocht naar aanleiding van een adviesgesprek een onderzoek nodig/wenselijk blijken te zijn, vallen de kosten voor het adviesgesprek binnen de tarief van het onderzoek en wordt deze dus kosteloos.

Voor een onderzoek kunt u contant afrekenen voor het gefactureerde bedrag. U kunt ook gebruik maken van de optie om in 2 termijnen te betalen. Eerste betaling kunt u dan betalen na het onderzoek en de tweede betaling vóór ontvangst van het verslag. U moet zelf tijdig aangeven gebruik te willen maken van deze optie. Bij alle gevallen ontvangt u pas het definitieve verslag na volledige betaling.

Tenzij schriftelijk uitdrukkelijk anders is bepaald, zijn op alle overeenkomsten met Kinderpraktijk Wijchen de Algemene Voorwaarden van de NVO (Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen) van toepassing.

.
**Een schoolgesprek kan op verzoek van de ouders ingepland worden. Tarief per uur exclusief reiskosten.
* Deze keuze is bijzonder geschikt voor een kind dat onderzocht moet worden  voor aanmelding plusklas of hoogbegaafdenonderwijs en er alleen een IQ-score hiervoor overlegd moet worden.Mocht er tijdens het onderzoek punten naar voren komen, waardoor een verslag mijn inziens noodzakelijk is, zal ik in overleg met ouders voor een verslag kiezen..
*** Voor een consult, schoolgesprek of ander soort onderzoek reken ik bij een reistijd langer dan 30 minuten  €12 per uur aan reistijdcompensatie.
Share Button

© Kinderpraktijk Wijchen oktober 2012 Design door: Thomas Vink Webdesign